Tai Chi For Arthritis

In 1997 leidde Dr. Paul Lam een team van tai chi en medische specialisten om dit programma te creƫren. Het is gemakkelijk, plezierig en veilig voor mensen met artritis om te leren. Medische studies hebben aangetoond dat het programma de pijn van mensen met artritis verlicht en hun levenskwaliteit verbetert, en dat het valincidenten bij oudere volwassenen voorkomt.

Om deze reden geven artritis stichtingen over de hele wereld en de Centers for Disease Control and Prevention in Amerika er hun volledige steun aan. Hoewel het vooral effectief is bij artritis, is het een geweldige start voor beginners om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Het programma is bewezen effectief om vallen te voorkomen, daarom hebben gezondheidsafdelingen over de hele wereld het voor dit doel gebruikt.

Het programma wordt wereldwijd gebruikt en aanbevolen door gezondheidsprofessionals vanwege de vele voordelen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en beperkingen.

Boek vandaag nog een sessie en laat je door ons begeleiden in het Tai Chi for Arthritis programma.